Gyerekkori tejallergia

A gyerekkori tejallergiáról családanyaként sokan kénytelenek teljes körű ismereteket szerezni. Minél előbb szerzünk róla tudomást, annál kisebb hátrány érheti a piciket. Tejallergia!

Az Egészség Köréről

Hiszel a kínai egészségmegőrző kultúrában?

Az Egészség Köre arra tanít meg, hogyan élj egész évben egészségesen, és hogyan hozd helyre szervezeted természetes funkcióit.

Katttints a képre a részletekért!

TIENS portál hírei

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Ajánlott oldalak

Tejmentes élet - tejmentes receptek és tippek

Közeleg lassan a kontrollvizsgálat

2008.08.13. 22:55 - Aranygombóc

Címkék: tejallergia tiens gyerekkálcium cordyceps

Szeptemberben a középsővel megyünk a tejallergia vizsgálatra, októberben meg a nagyot visszük a klinikára, hátha végre azt a vizsgálatot végzik el, amiért megszúrják szegényt.

Szóval hamarosan ismét megmérettetünk, ami szó szerint igaz, hiszen épp a nagynál kellene addig valami növekedést, gyarapodást produkálni.

Mindkettőnek türelmetlenségig magyarázunk néha, hogy ha nem esznek rendesen, de muszáj. Szerencsére már elég értelmesek ahhoz, hogy felfogják, ha baj van.

Jöhet ismét a Cordyceps kapszula meg a gyerekkálcium, amit már alig várnak. Szerencsére csak megszerették ezt a tömény tejporra emlékeztető ízű készítményt, amit a TIENS raktárról szoktunk beszerezni.

Cordyceps még van itthon az előző kúrából. Akkor bevált és most is el akarjuk kerülni azt, hogy a hormonkezelést ajánlják a nagynak.

Ráadásul jövőre már iskolába megy, nem jó a sor végén állni a tornasorban :(

A bejegyzés trackback címe:

https://tejallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr6614956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása