Gyerekkori tejallergia

A gyerekkori tejallergiáról családanyaként sokan kénytelenek teljes körű ismereteket szerezni. Minél előbb szerzünk róla tudomást, annál kisebb hátrány érheti a piciket. Tejallergia!

Az Egészség Köréről

Hiszel a kínai egészségmegőrző kultúrában?

Az Egészség Köre arra tanít meg, hogyan élj egész évben egészségesen, és hogyan hozd helyre szervezeted természetes funkcióit.

Katttints a képre a részletekért!

TIENS portál hírei

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Ajánlott oldalak

Tejmentes élet - tejmentes receptek és tippek

Szuri után vagyunk - siralmas vérvétel

2008.09.11. 00:23 - Aranygombóc

Címkék: mák tejallergia vérvétel tiens cordyceps emelt összegű családi pótlék

Tegnap vérvétel volt, remélem a vizsgálatot is arra végzik, amire kíváncsiak vagyunk.

Mindenesetre a tartós betegségről az emeltösszegű családi pótlékhoz ismét kiadták az igazolást.

Irány a MÁK, illetve nem is, már az Egészségbiztosítási Pénztárnál kell ezt intézni.

Közben bejöttek a reggeli hidegek, de szerencsére néhány köhögésnél tovább nem jutottak a nagyok. Nem is akarnék máris köptetőket meg egyebeket szedetni velük.

Szerencsére a Cordyceps immunerősítő is, legfeljebb minden második nap helyett naponta kapják majd. Mondjuk akkor már húzósabb a dolog, mert a 90 tabletta elfogy másfél hónap alatt és már most is fogyóban a 9000 Ft-os "csodabogyó".

Mindegy, dohányozni nem muszáj, sőt ilyenkor teljesen visszafogom magam, amikor menni kell a raktárba.


 

Három hét múlva lesz csak vérvizsgálati eredmény, előre beállítottam a telefont, hogy megkérdezzük az eredményeket. Néha kiküldik, néha csak azt mondják, de legalább fel lehet őket hívni.

Nemúgy a Klinikán, ahova megcímzett, felbélyegzett borítékkal kell sorbaállni, mert különben nem kapjuk meg az eredményt. Azért külön sorbaállni meg nem lehet, mert akkor ... mindegy.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tejallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr76658065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tihanyi Ágnes 2008.10.01. 16:37:04

A vérvételről csak annyit, hogy a mai napon lett meg er eredményünk és július 23-án vették le a vért. Már minden nap zaklattam a kórházat, hogy készen van-e már, mert nem tudom mit szabad enni adnom a kisfiamnak. Ma tudtuk meg, hogy nem csak laktózra hanem a tejfehérjére is érzékeny.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nekünk is azt mondták egy hónap múlva lesz eredmény. Nem lett és mi csak szenvedünk tovább.

Aranygombóc · http://egeszsegkore.tiensbazis.com?a=38 2008.10.01. 22:42:53

Iszonyat, ami itt van. Emlékszem, nálunk is sokáig húzódott, amíg kiderült, hogy mire is allergiások pontosan, közben meg a gyerekek alig ettek, állandóan veszekedni kellett velük, meg könyörögni, hogy egyenek valamit. Szörnyű egy időszak.
süti beállítások módosítása