Gyerekkori tejallergia

A gyerekkori tejallergiáról családanyaként sokan kénytelenek teljes körű ismereteket szerezni. Minél előbb szerzünk róla tudomást, annál kisebb hátrány érheti a piciket. Tejallergia!

Az Egészség Köréről

Hiszel a kínai egészségmegőrző kultúrában?

Az Egészség Köre arra tanít meg, hogyan élj egész évben egészségesen, és hogyan hozd helyre szervezeted természetes funkcióit.

Katttints a képre a részletekért!

TIENS portál hírei

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Ajánlott oldalak

Tejmentes élet - tejmentes receptek és tippek

Elmúlt, de nem maradt nyom nélkül a tejallergia

2009.06.19. 14:26 - Aranygombóc

Címkék: pollenallergia tejallergia vérvétel tiens gyerekkálcium gasztroenterológus

A tavaszi felülvizsgálat szerint már mindkét gyerkőcnél negatív lett a tejallargia teszt, viszont a hajlam megmaradt.

Közben mintha pollenallergiás lett volna Luca, tavasszal legalábbis olyan heves tüsszögés és bőrszáradás, szemviszketés jött rá, hogy megkértük a gasztroenterológus doktornőt, nézzük meg ezt is.

Átküldött az allergológushoz (szerencsére csak 3 ajtóval arrébb van), aki a tesztet megcsinálta, és csak mogyoróra mutatott ki reakciót. Az allergiás tünetek pedig egyértelműen a mogyoró virágzásakor jöttek elő, azután szerencsére el is múltak... egy kipipálva.

Csontkor vizsgálat alapján, viszont még mindig van mit behoznunk. Néhány hónapot már eddig sikerült behozni, de még így is durva, hogy 9 hónapnyi lemaradása van még a fejlettségében.

Bevásároltunk hát megint a Gyerekkálciumból, Spirulinából, mert az ősz közeleg és az iskolakezdésre meg kell erősíteni a lyánygyermeket! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://tejallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr571195485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edina Takács 2014.03.06. 09:19:37

Sziasztok! Most hallottam, hogy a Joya szójatermékekkel tabletet lehet nyerni, úgyhogy ne dobjátok el a Joya termékvásárlást igazoló blokkjaitokat!
Részletek itt: www.facebook.com/mindentaszojarol/app_162906300565075
süti beállítások módosítása