Gyerekkori tejallergia

A gyerekkori tejallergiáról családanyaként sokan kénytelenek teljes körű ismereteket szerezni. Minél előbb szerzünk róla tudomást, annál kisebb hátrány érheti a piciket. Tejallergia!

Az Egészség Köréről

Hiszel a kínai egészségmegőrző kultúrában?

Az Egészség Köre arra tanít meg, hogyan élj egész évben egészségesen, és hogyan hozd helyre szervezeted természetes funkcióit.

Katttints a képre a részletekért!

TIENS portál hírei

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Ajánlott oldalak

Tejmentes élet - tejmentes receptek és tippek

Tejallergia!

2008.07.25. 12:25 - Aranygombóc

Címkék: gyerekkor tejallergia

A gyerekkori tejallergiáról családanyaként sokan kénytelenek teljes körű ismereteket szerezni. Minél előbb szerzünk róla tudomást, annál kisebb hátrány érheti a piciket.

A bejegyzés trackback címe:

https://tejallergia.blog.hu/api/trackback/id/tr37585139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mayakft 2008.08.08. 00:43:10

Ha a családban előfordul tejérzékenység, a kismamának már a terhesség alatt célszerű tej és tejtermék mentes diétát tartani, mert öröklött, genetikai adottságok alapján nagyobb hajlammal alakul ki allergiás megbetegedés. Később fontos, a minél hosszabban tartó anyatejes táplálás ill. a hozzátáplálás speciális hypoallergén megkötésekkel.
süti beállítások módosítása